På promenad genom stan.

 
 

lördag 001

 

lördag 002

 

lördag 010

 

lördag 008

 
 

Det där med att ha en obokat lördag, fy tusan så härligt det är, egentligen.

I vanliga fall är jag smått psykotiskt när det kommer till planerande. Brukar fylla varje ledig minut med något hittepå och har oerhört svårt för att ”ta-dagen-som-den-kommer” utan minsta lilla planering med i schemat. Men idag har jag gjort precis just det. Tagit dagen som den kommer.

 

Och medan färgen torkade på en solvarm balkong kilade jag ner till stan. Gjorde första stoppet inne på Soul och hälsade på fina Maria och klämde och kände på alla nyheter som trillat in. Alltså jag älskar den butiken. Det är som att komma hem till någons vardagsrum, den känslan. Bara det att detta vardagsrum är fyllt av godsaker som gör att vuxna kvinnor känner sig som barn i en godisbutik och just den känslan är det inte mycket som slår, faktiskt. (HÄR kan du läsa mer om butiken). Och efter kramande och diverse tid spenderandes i provrummet mötte jag upp Tommy för en kaffe. Och vi satt på det caféet som har stans bästa ljusinsläpp och drack kaffe och pratade om bröllop i Palma, gatumusikanter och senaste filmerna.

 
 

Ja, jag har sagt det förut men det finaste i livet måste ändå vara alla människor man möter. Tänk att det finns människor där ute som verkligen kan ta en med storm. Människor som det känns så självklart att omge sig med trots att man inte känt dem så värst länge. Ja, alla möten. Det är det finaste vi har och jag är så oerhört tacksam över alla fina människor jag möter i vuxen ålder, människor som jag får kalla vänner och som jag gör med stolthet.

 
 

lördag 007

 

lördag 006

 

lördag 004

 

lördag 003

 

lördag 005

 

lördag 009

 
 

Och efter klädprovande och kaffe och snicksnack gick jag och inhandlade kvällens middag innan jag traskade uppförsbacken hem till lägenheten igen. Tacksam över en obokad lördag som är hur bra som helst.

 

Och nu? Nu ska jag spendera den närmsta timmen i soffan med en smoothie i handen och bästa serien på datorn innan jag tar och färdigställer balkongprojektet.

 
 

Hoppas du också har en fin lördag ♥ Oavsett om den är oplanerad eller fullbokad.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “På promenad genom stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg