And I’m so dissy don’t know what hit me but I’ll be alright.

 
 

iris lights 001

 
 

Hur man bästa spenderar en kristallsjuk fredag? Med mängder av digestivekex och en värmekudde konstant kring nacken.

 

Digestivekex hjälper tamigtusan nästan mot allt. I alla fall illmående. När vi är ute på sjön och åker om somrarna finns där alltid ett paket digestivekex nedpackat. När jag åker flygplan finns där alltid ett paket och när vi åkte på safari i februari månad hade vi alla två paket var nedpackade. Utifall att, liksom. Och eftersom kristallsjukan innebär att det känns som att åka karusell 50% av tiden och eftersom jag är extremt åksjuk kan ni ju gissa hur man mår efter en natts karusellåkande och lite sömn.

 
 

iris lights 005

 

iris lights 004

 

iris lights 006

 
 

Så,

 

jag gjorde två flugor i en smäll. Tog en promenad för att komma ut i friska luften och på så sätt underlätta för balanssinnet och på vägen stannade jag till på ICA och köpte digestivekex. Och nu – efter en hel dags knaprande och med en värmekudde som konstant åkt in och ut från mikron för att mjuka upp stela muskler känner jag mig faktiskt bättre. Bättre och mer fredagspigg och njuter av en lägenhet med färska blommor och nya Iris Lights som jag fick av mamma i födelsedagspresent.

 
 

iris lights 002

 

iris lights 003

 

iris lights 007

 
 

Och om två timmar blir jag upphämtade av Sarah och Joakim som åker från Oslo och plockar upp mig på vägen hem. Hem till hemtrakterna och mamma som lovar massage när jag kommer fram och rabarberpaj. För ja, om det är något som kan bota det mesta så är det nog rabarberpaj, faktiskt.

 
 

Hoppas er helg har startat bra ♥

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “And I’m so dissy don’t know what hit me but I’ll be alright.

  1. Hej Anna
    Riktigt obehagligt med kristallsjuka. Vet precis hur det känns. Det tips jag fick av min läkare var, även om det är ytterst obehagligt, att sätta sig på sängkanten ungefär i mitten och ”falla” åt sidan. Tio gånger åt vardera håll och några gånger per dag tills kristallerna är på plats igen. Det kanske är samma tips du redan fått men ville skriva en rad utifall att det inte är det. Fungerade utmärkt för mig. Hoppas verkligen det kan hjälpa dig också.
    Trevlig helg:)

    1. Har fått samma tips 🙂 Det hjälper visserligen trots att det är minst sagt obehagligt. Men tack snälla för att du delar med dig och ha en trevlig helg! ♥

  2. Hej Anna! Ett tips som jag har själv blivit rekommenderad av en vän
    som jag andvänder det själv då jag har illamående. Den heter SEA-BAND
    och jag har köpt den på Apoteket. Den hjälper mot illamående, illamående vid graviditet o
    åksjuka. Det finns i några färger men jag har armbanden i svart.
    Krya på dig och hoppas det går över snart.
    Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg