Livet.

 
 

snäckan 005

 
 

Ikväll har jag haft en alldeles underbar kväll tillsammans med en underbar vän, god mat och fruktiga drinkar.

 

Vi började ute på stans vackraste ställe; Snäckan. Vattenhålet tid alla stadsbor åker för en eftermiddagskaffe, en fredagsöl, söndagsbrunch eller finmiddag. Och där satt vi. I kvällssolen med havet kluckande alldeles bredvid på en uteservering full av människor som hade breda leenden och nedsjunkna axlar och som njöt lika mycket av försommaren som vi.

 
 

snäckan 002

 

snäckan 006

 

snäckan 001

 
 

Och vi åt nygrillade hamburgare med chèvreost (dör så gott!) och pratade om livet. Emil, alltså. Så himla tacksam för att jag har honom. Det är killen som utan att blinka ställer upp så fort det är något, det är killen som spenderar fredagskvällarna med en Ben&Jerry i knät, killen som också bjuder in till whiskeykvällar och bjuder på finkaffe och som kan rappa 4 låtar utantill av Petter eller Jay-Z. Han som har nära till både skratt och allvar och honom jag oftast frågar om råd när det kommer till killar, träning eller nya utmaningar. En utav mina bästa vänner och han är ett levande bevis på att man kan hitta bästisar även i vuxen ålder.

 
 

snäckan 004

 

snäckan 003

 

snäckan 007

 
 

Och när vi sedan ätit klart och beundrat utsikten en sista gång tog vi oss in till stan och avrundade på en uteservering tillsammans med hallonmojito innan det var dags att kila hem. Och sådana tidiga kvällar som denna, det är det bästa jag vet. Att vara ute och festa till 3-snåret och sedan stupa i säng? Ja, låt oss säga att det helt enkelt inte riktigt är min grej. Men middag och en drink tillsammans med fint sällskap och sedan en vandring hem genom en stad som har försommarluft och doftar av syren, ja det skulle jag kunna leva på resten av livet.

 
 

Klänning & Cardigan – Selected femme (finns HÄR)
Armband med guldfjäder – Stylelevel (finns HÄR)
Läderarmband – Köpta på Tanzania
Sandaler & Skärp – Secondhand
Solglasögon – Köpta i London

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Livet.

    1. Haha i så fall har jag nog varit tant sedan jag fyllde 19 😉 Men jag håller med dig, vill man samtala är klubben inte direkt det optimala stället att vara på

  1. Låter som en alldeles perfekt upplagd fredagskväll! Själv var jag ute på pensionsavtackning på jobbet men gick hem redan innan kl 21, det var liksom lagom för mig då.

    1. Ha ha klockan 21 är alldeles perfekt en fredagskväll (man har ju trots allt jobbat hela veckan och det är inte mer än rätt om man är lite trött) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg