Att addera ytterligare favoritsaker till min favorithörna.

 
 

beachhouse 001

 
 

24 grader. Så varmt är det på min balkong just nu. Trots att molnen tagit över och den förut så blå himlen istället skiftar i olika nyanser av betonggrå och trots att alla fönster är öppna och den milda vårbrisen strömmar in där jag sitter har jag 24 grader och njuter likt en ödla som äntligen får komma ut och lägga sig i solen efter en kall natt.

 
 

beachhouse 004

 

beachhouse 006

 
 

Jag älskar min balkong. Den bidrar till ett extra rum till lägenheten och det där extra utrymmet som jag så hemskt gärna vill rå om och få så mysigt som det bara går. Så jag tog med mig täcke och kuddar som numera pryds av mina nya Beach House lakan och satte mig i korgstolen med lite läskeblask och röda bär. Och här sitter jag, med fågelkvitter och dämpad musik som ljud och omgiven av en luft som är mjuk och varm och doftar utav syren och grillat (varenda kotte på gatan verkar ha fått fram grillen ikväll).

 

Och det är så mycket njutning i den här hörnan just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Men Beach House lakanen, alltså. FY TUSAN så sköna det är. Ni vet känslan när man var liten. När man avskydde när mamma bäddade rent sängen med nya lakan som var alldeles stela och prassliga och osköna. När man helst ville ha tillbaka det lakan som var innan tvätt, det som egentligen var ganska äckligt och behövde tvättas för länge sen, men som var så mjukt att det liksom kändes som att sova på bomull. Tänk er den känslan, fast med alldeles nytvättade lakan. Där har ni Beach House. Som att sova i en urtvättat t-shirt fast en sådan som egentligen inte alls är urtvättad utan hel och ren men alldeles underbart mjuk.

 
 

beachhouse 003

 

beachhouse 005

 

beachhouse 002

 
 

Så jag tar med mig täcket överallt. Till sängen (kanske inte så konstigt), till soffan när jag ser de nervkittlande sista avsnitten av Breaking Bad eller till balkongen där jag njuter försommar i fulla drag. Beach House, alltså. Mjukhetens gåva till människan.

 
 

Men nu? Men nu ska jag (något motvilligt) dra mig ifrån min myshörna och istället gå på bio. Fast ja… det är ju inte så tokigt, det heller.

 
 

Bäddset – Beach House (färgen plain smoke)
Guldbricka + glas – Loppisfynd
Kruka – Affari
Svart bänk – Byggt själv
Stol/fåtölj – IKEA

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Att addera ytterligare favoritsaker till min favorithörna.

  1. Din balkong är verkligen fantastiskt fin och mysig! Förstår att du trivs där 🙂
    Det är värt att fortsätta att kolla på Breaking Bad alltså..? Vi har kollat första säsongen och jag kan inte säga att jag har fastnat..

    1. Tack! ja, där trivs jag jättebra 🙂
      Nu tyckte jag ju i och för sig att säsong 1, 2, 3 och 4 också var bra, men sista säsongen är grym! Så vill ni ge serien ett andra försök så hoppas jag ni ser hela 😉

  2. Så mysigt du har det på balkongen! Jag förstår precis vad du menar med att den utökar lägenheten för så känner jag med vår altan. Nu ska jag bara avgöra om jag gillar eller ogillar att Kärleken vill sätta tak över halva. Hmm
    Hoppas du fick ett bra biobesök!

    1. Att bara sätta tak över halva tillför kanske inte så mycket, men att glasa in ena halvan och ha andra halvan öppen vore det optimala 🙂 Då kan man njuta av balkongen oavsett väder 🙂 Kram och hoppas du fått en fin start på veckan!

  3. hej vart har du köpt den fina jutesäcken? mitt andra land är el salvador hade varit så kul att ha något som inredning som det står el salvador på!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg