Att ha måndag kväll och en vinnare av vackra ting.

 
 

outfit 033a

 

outfit 033b

 
 

Inatt sov jag dåligt, som om kroppen liksom visste om att jag hade jobbiga saker som låg och växte sig till en klump i magen. Och trots Beach House och ett öppet fönster som fick luften att bli sval låg jag bara och vände och vred på mig och vaknade minst en gång i timmen. Så jag lovade mig själv i morse om att komma i säng tidigt ikväll.

 
 

outfit 033e

 

outfit 033c

 

outfit 033d

 
 

Men nu? Nu är det klarblå himmel och solsken och en värme som liksom är överraskande varje gång man kliver utanför dörren. Och jag ligger på balkongen i mjuka bomullskläder och läser en bok och funderar på att ge mig ut på en löprunda lite senare och känner inte alls för att komma i säng tidigt. Nej jag vill utnyttja ljuset och dofterna och känslan av försommar till max. Och sova? Ja, det går att göra sen. Jag kommer säkert att ångra mitt beslut imorgon bitti när klockan ringer och jag är vimmelkantig av trötthet. Men just nu, just nu vill jag njuta av livet och inte sova bort en enda minut.

 
 

Och förresten! nu har det dragits en vinnare av tävlingen från Puss.se. Och vinnaren blev Pia J.  Grattis! du har fått mail.

 
 

Byxor – Reafynd från H&M
Tröja – Lindex
Halsband (vita pärlor) – Soul of Maïa
Halsband – Lotta Djossou
Skor & Skärp – Secondhand

 
 

signatur

 
 

9 kommentarer till “Att ha måndag kväll och en vinnare av vackra ting.

  1. Gillar din blogg så himla mycket!!
    Den har direkt seglat upp bland topp 10 på favoritlistan. Fluffig och mjuk, det gillas.

    Nu ska även jag snöra på mig löparskorna (de heter väl så fast man mest lunkar fram va? Som en föraning om att jag en dag kommer flyga fram i dem.) och ge mig ut.
    Ha en fin kväll!

    1. Men åh, tack snälla vad glad jag blir ♥

      Japp, löparskor kallas det alltid enligt mig (oavsett om man springer, joggar, promenerar eller bara strosar runt i ett köpcentrum) 😉 Hoppas du får en kalasbra dag!

  2. jättevacker topp! Jag vet precis det där med dålig sömn när något ligger och gnager. Då brukar jag tänka att om en vecka är detta inte kvar och då känns det lite bättre.

    1. Ja, det är fantastiskt hur kroppen fungerar ändå. Att enbart tankar kan få en att må så dåligt, men så fort det jobbiga är avklarat försvinner klumpen i magen lika snabbt som man hinner säga simsalabim. Får försöka påminna mig om den simsalabim-känslan så fort det dyker upp något nytt som gnager 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg