The mother we share will never keep your proud head from falling.

 
 

rödön 001

 

rödön 003

 
 

Ikväll hade jag en typiskt sommarväderkväll. När jag slutat jobbet strålade solen från en klarblå himmel och temperaturen visare på 28 grader så jag åkte direkt till affären och köpte på mig lite gotta. Sedan hem, hämtade bikinin, packade picknickkorgen och sedan iväg igen. Till Rödön och havet och en kväll framför mig innehållandes picknickande och kanske årets andra dopp. Men när jag kom fram, bara minuter senare. Ja då var himlen kolsvart och kritvita blixtar lyste upp himlen medan åskan mullrade för fullt och några stora, tunga regndroppar föll från himlen.

 

Är det inte ofta så tycker ni? Att man vaknar en sommarmorgon till klarblå himmel men lagom tills man hunnit fram till stranden så är det mulet. Haha ja, väderväxlingarna alltså.

 
 

rödön 006

 

rödön 002

 

rödön 005

 

rödön 007

 

rödön 004

 

rödön 008

 
 

Men jag gav mig inte utan satt kvar i bilen medan åskovädret drog över och sedan tog jag mig ut. Till laxrosa klippor som fortfarande var varma av solen och jag bredde ut filtar över klipporna och dukade upp med bubblande dryck, fräsch sallad och röda jordgubbar. Sedan låg jag där. Och åt och läste bok och lyssnade på måsarna och såg tonårskillar som hoppade från trampolinen ner i vattnet trots att åskan fortfarande hängde kvar i kanterna av himlen.

 

Så,

 

trots att jag inte fick användning av bikinin och trots att jag gärna hade sett en solnedgång istället för mörka moln så var luften fortfarande varm och kvav och klipporna stabila mot ryggslutet och jag kunde inte fått en bättre början på helgen.

 
 

Skor – Forever21
Armband med fjäder – Stylelevel (HÄR)
Armband med peacemärke – Puss.se (HÄR)

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “The mother we share will never keep your proud head from falling.

  1. är det inte så underbart hur vi här i Sverige har rejäla årstider. Att man alltid kan bli så lycklig över den fina snön till jul, men lika lycklig över sommarvärme efter en tid när man trodde att det kommer aldrig mer bli varmt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg