Nya äventyr.

 
 

dusseldorf 001

 

dusseldorf 002

 
 

Om allt gått som planerat är jag nu på väg till Düsseldorf. Vad jag ska göra där kan jag inte avslöja riktigt än, men det är delvis denna resa som fått min mage att dansa jitterbugg och polka den senaste veckan och jag har en så himla bra magkänsla kring detta. Så himla bra.

 

Men jag har förinställt några inlägg åt er så att jag inte ska fattas er allt för mycket (skämt o sido) och bland annat ska ni få se på världens vackraste klänning och så kommer det upp en riktig kanontävling på söndag, missa inte den!
 
 
Hur som helst. Ha nu en riktigt bra helg och är ni ändå liiite nyfikna på vad jag sysslar med i Tyskland kan ni ju alltid kika in på Instagram (@annastormphoto). Puss!

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Nya äventyr.

 1. Hej, nu ska jag också lämna en kommentar för första gången…
  Jag är från Tyskland och min morfar var från Düsseldorf 😉
  Jag skulle kunna tipsa om att gå exempelvis till Schloss Benrath och om du vill äta gott
  är restaurangen Perla Porto i hamnen ett bra alternativ. Har själv inte varit i Düsseldorf så ofta, men det är en fin stad. Och om du vill spendera alla dina pengar ska du shoppa på KÖ:n såklart 😉 Stadens äldre delar är också vackra och självklart kan man promenera fint vid Rhein.
  Ha en trevlig helg och tack för en jättefin blog!
  Anna

  1. Tusen tack rara du!
   Filofaxen är en gammal variant som jag fick på ett jobb för många herrans år sedan. Så vet dessvärre inte vart den är köpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *