Kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

 
 

nationaldagen 011

 
 

Jag har haft en underbar nationaldag. Har spenderat den på det sätt som jag liksom ville spendera den och dagen blev precis som jag tänkte mig. Fylld av familjemedlemmar, loppisbesök, finfika, roadtrippande, nationaldagssång och sommarblommor.

 

Åkte hemifrån medan västkuststaden fortfarande var sovande och det var bara jag och vägen och solskenet på väg mot slätterna i Skaraborg. Och i det pyttelilla samhället Eggby mötte jag upp pappa & Co för flagghissning, nationalsång och dagens första loppis. Fyndade en liten väska i skinn, beundrade hemodlade kryddplantor, vände näsan mot solen och spillde ut dagens första kopp kaffe över hela byxorna.

 
 

nationaldagen 005

 

nationaldagen 001

 

nationaldagen 013

 

nationaldagen 009

 

nationaldagen 015

 

nationaldagen 016

 
 

Sedan åkte vi vidare. Mot fler loppisar och möten med udda människor och en hel del åh:ande och ah:ande över de vackra miljöerna vi roadtrippade i. Det är lätt att bli hemmablind, det är det, men fy tusan vad landsbyggden är vacker alltså. Och när loppisskyltarna började ta slut mötte vi upp min syster och hennes kille som hade köpt Sverigebakelser och tillsammans hade vi finpicknick i det gröna. Med kaffe i termos och nyplockade sommarblommor vid bordet och en hel del att ta ikapp. Jag älskar det där. Naturen och familjen och vad som helst som innehåller vispad grädde. Då kan jag liksom inte be om mer.

 
 

nationaldagen 002

 

nationaldagen 003

 

nationaldagen 010

 

nationaldagen 007

 

nationaldagen 006

 

nationaldagen 014

 

nationaldagen 004

 

nationaldagen 012

 
 

Och nu? Nu är jag hemma hos mamma och ska kränga på mig löpardojjorna för en kort runda innan det vankas vin, kräftor och ostpaj.

 
 

Hoppas din nationaldag också är precis så som du tänkt dig ♥

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

  1. Vilken härlig nationaldag! Och jag håller med om hemmablindheten. Ibland behöver man bara stanna upp och se sig omkring för att se allt det vackra som landet bjuder på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg