Sommarregn.

 
 

prästkrage

 
 

I morse vaknade jag av regn och åska som avlöste varandra i ett rasande tempo utanför lägenhetsfönstret. Så jag ställde in morgonpromenaden och konstaterade att det fick bli bilen till kontoret idag medan jag låg kvar en stund under täcket och lyssnade på ovädret.

 

De är dagar som dessa som jag helst vill stanna hemma. När luften är tung och kvav vill jag öppna alla fönster på vid gavel och ägna förmiddagen åt att baka bullar och rensa i garderoben och ta tag i sådant som kanske inte annars hinns med. Och efteråt vill jag ligga på balkongen insvept i Beach House och äta nybakade bullar med iskall mjölk. Sommarregn, alltså. Regn som blir en ursäkt till att stanna inne och göra vad helst man vill.

 

Men ja, att åka till kontoret fungerar också bra. Till kontoret och trevliga kollegor och en svindlande lång to-to-list.

 
 

Häpp. Nu kör vi de sista arbetstimmarna av onsdagen och hoppas på att luften känns lite klarare när arbetsdagen är förbi.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Sommarregn.

  1. Jag kan hålla med lite om sommarregnet – sprang själv i ett varmt sådant i morse – men bara det inte stannar i flera dagar eller veckor. Som det lätt kan göra här i Sverige 😉

    Tusen tack för alla tips jag fick ang. midsommar!!

    Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg