Att ha besökt ett smultronställe – Del 1 – Sprudla.

 
 

sprudla 010

 

sprudla 002

 

sprudla 005

 
 

I lördags var ju jag och mina två favoriter på en liten miniroadtrip till Ljungskile. Hade fått nys om två stycken smultronställen via Instagram och vi bokade därför in lördagen med att upptäcka nya favorithak i närheten av hemstaden.

 

Sagt och gjort,

 

vi tog bilen till Ljungskile centrum och eftersom det var ”Ljungskiledagen” denna lördag var det mer folk än vanligt på gatorna och överallt hördes rösterna av glada människor och uppspelta barn och solen värmde huden i nacken medan vi förde stegen mot första stoppet. Butiken Sprudla.

 
 

sprudla 011

 

sprudla 008

 

sprudla 004

 

sprudla 009

 

sprudla 007

 

Ljungskile 003

 
 

Alltså jag älskar butiker som denna. Där svensk design mixas med dansk design, personligt utvalda pinaler, goda doftljus och en personal som ler sitt bredaste leende så fort man kliver innanför dörren. Att butiken dessutom är uppbyggd på ett fantastiskt trevligt sätt i charmiga lokaler gör ju inte saken sämre, direkt.

 

Vi gick runt där och botaniserade bland PB Home, Voluspa, LA Bruket, Sixtydays och tusen och en andra fina ting som mer än gärna hade fått flytta hem till mig på stört. Det är liksom butiker som dessa som får mig att ifrågasätta planerna att äga en handelsträdgård på äldre dagar och istället köra på ett koncept liknande detta. Eller att kanske kombinera de båda idéerna. För i butiken Sprudla, ja där fanns också harmoni och lycka på det där viset som gör att man inte vill gå därifrån men på vägen ut lovar sig själv att komma tillbaka snart. Mycket snart.

 
 

sprudla 003

 

sprudla 006

 

sprudla 001

 
 

Och ja, efter besöket hos Sprudla gick vi 5 meter åt höger till nästa smultronställe. Men det, ja det får ni läsa mer om imorgon.

 
 

Är ni sugna på att besöka butiken eller veta mer har de både Instagram (@sprudla) och Facebook (HÄR).

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha besökt ett smultronställe – Del 1 – Sprudla.

  1. Du borde besöka antikladan i lilla Edet om du vill upptäcka nya smultronställen.. Det stället har allt! Gammalt möter nytt. Googla på det så får du fram hemsidan. Jag lovar att du inte blir besviken om du åker dit. Dessutom är det ju ingen lång bit att åka för dig heller:)

  2. åh vad fina små butiker du tar oss till! Ställen som jag aldrig skulle hitta till annars och som dessutom ligger på ok avstånd ifrån Göteborg. så tack för alla tips! /kram, Helén

  3. åh åh åh! Vilken underbar butik! Precis den typ av butik som jag också tycker om, som kan få mig att gå bananas och vilja köpa precis allting 🙂

  4. Upptäckte ditt fina blogginlägg först nu och jag blir helt varm i hjärtat när jag läser det du skriver. Dessutom har du ju tagit fantastiska foton! Tusen tack ❤
    Välkommen tillbaka!
    Kram, Linda

    1. Åh vad glad jag blir! Så himla fantastisk butik, tänkte faktiskt komma på besök redan idag ♥ Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *