Att ha torsdag.

 
 

outfit 040a

 

outfit 040h

 

outfit 040d

 
 

Den här veckan har gått fort, jag menar, nypa-sig-i-armen-fort på riktigt. Det är redan torsdag eftermiddag och efter avslutad kontorstid ska jag ta mig ner mot gymmet där det vankas dubbelpass med mina kära deltagare och en överraskning till mig i kylskåpet i det gemensamma lunchrummet. Det är Emilie som skickat sms under eftermiddagen med meddelandet att jag har något som väntar på mig där. Och bara en sådan sak alltså, att någon vill överraska mig på en torsdag – är det inte det finaste så säg.

 
 

outfit 040c

 

outfit 040b

 

outfit 040g

 

outfit 040e

 

nyponros 001

 

outfit 040f

 
 

Och sen? Sen ska jag ta en varm dusch och ta mig ut en sväng på stan. Det är något jippo ikväll och butikerna håller öppet sent och jag planerar att spatsera omkring i kvällssol på kullerstensgator bland nyfikna människor och vackra ting. Och så måste jag ju hinna med ett besök hos mina favorittjejer på Soul också.

 

Ja, en överraskning i den gemensamma kylen och så trendspaning inne hos Soul, det är en fin torsdag det här.

 
 

Kimono – Lindex
Klänning – Gammal Cubus
Armband med budskap i borstat stål – KyssJohanna
Tatuering – Lugn mamma och pappa, det är bara fejk från en bläckpenna

 
 

Bilderna togs förra veckan

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha torsdag.

 1. Vackra människa!
  Jag gillar verkligen din stil (har skrivit det innan.. Men gillar den skarpt!)
  Gör tatueringen, den är supersnygg, du kommer inte ångra dig!
  Kram!

  1. Men tack snälla snälla du 🙂
   Ja, jag är grymt sugen på tatueringen faktiskt – får nog bli ett sommarprojekt! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *