Att vara back-on-track.

 
 

Så har 14 dagar gått. 14 dagar av ren och skär njutning som vi benämner med ordet semester. Och eftersom jag inte trodde jag skulle få någon ledighet alls denna sommar är jag tacksam över de 14 dagarna som passerat och tycker att jag verkligen njöt semester fullt ut.
 
Men nu? Ja nu är det åter till kontoret igen och jag sitter nu ute i solen och äter lunch och tänker att jag har tur som har fått världens häftigaste jobb och slapp ha jobbångest sista dagen på semestern. För visst, att vara ledig kommer alltid vara bland det bästa som finns, men att ha ett roligt jobb att komma tillbaka till gör hela upplevelsen så otroligt mycket mer lustfylld.

 
 

Så,

 

jag är tillbaka. Bland datorer och kafferaster och härlig energi mellan fyra väggar och jag tänker njuta mjukstart på jobbet medan jag fortfarande planerar utnyttja det vackra vädret på kvällarna med glass, härlig sällskap och kvällsdopp så ofta det går. Men ni som fortfarande har semester – titta gärna in här lite senare för då ska jag tipsa om ett riktigt smultronställe här på västkusten.

 
 
signatur


 
 

1 kommentar till “Att vara back-on-track.

  1. Ja vad spännande med ett tips till. Ger mig iväg på en roadtripp söderut i morgon men sedan när vi är tillbaka till helgen kan det passa utmärkt med lite tips hemomkring. Jobba inte ihjäl dig nu första dagen för på första arbetsdagen FÅR man softa lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg