Doftljusvinnare och Björnbärstarteletter.

 
 

tarte 001

 

tarte 002

 
 

Det blev ju regn idag, det blev det, men jag hann ut till havet och doppa mig två gånger innan de mörka molnen började rulla in och regnet började fall ner med stora tunga droppar. Och jag hade förberett mig på en regnig eftermiddag så det var nästan bara skönt att luften fick rensas lite och temperaturen inne i lägenheten sjunka från 30 grader till åtminstone 28.

 

Alltid något, liksom.

 
 

Så i eftermiddag har jag suttit på balkongen, en balkong som fortfarande var tokvarm och jag fick dricka glas efter glas med isbitsklirrande vatten för att återställa vätskebalansen något. Sedan ägnade jag den kommande timmen åt bildredigering från porträttfotograferingen i torsdags medan jag bytte ut isbitsvattnet mot björnbärstarteletter och kaffe. Fick inspiration från Hannas blogg och det var verkligen både busenkelt, snabbfixat och gott.

 

Så, vill ni göra björnbärstarteletter (eller med andra bär för den delen) så behöver du:

Smördegsplattor
Bär/frukt
Rörsocker
Ägg

 

Lägg ut smördegsplattorna på en plåt. Lägg bären/frukten i mitten av arket och pensla sedan kanterna med uppvispat ägg. Strö lite socker över och skjutsa sedan in i ugnen på 225 grader i ca 8-10 minuter. Klart!
 
Jag serverade mina med river limeskal, pudrat florsocker och kesella med smak av citrus/lime.

 
 

Och just det! Vi har förresten en vinnare av Casalo Candles doftljus. Vinnaren blev kommentar nr 7. Grattis Frida! Lotta på Casalo Candles kommer att kontakta dig.

 
 

Nu? Vattenmelon, film och uppladdning inför jobbveckan.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg