Sommarloppis.

 
 

sommarloppis 001

 

sommarloppis 002

 
 

Har ni varit på några loppisar denna sommar? Själv tycker jag att de ploppar upp längs vägarna likt svampar under sommarmånaderna och överallt man åker står det handskrivna skyltar med spretiga bokstäver om loppisar. En del, som ligger vid de stora vägarna, innehåller tyvärr bara skräp och är onödigt dyra för att vara just loppisar. Men så hittar man de där guldkornen.
 
Som när jag och mamma var på roadtrip för någon vecka sedan och besökte kaféer och konstnärsställen och badade så fort tillfälle gavs. Och när vi vandrade i värmen längs en liten dammig grusväg såg vi skylten om loppis. Där, i ett litet skjul, stod det några möbler och trängdes med porslin, lampor, prydnadssaker och andra vackra ting.

 
 

sommarloppis 003
 
 
Och det bästa? Ja, ni ser ju på lappen. Tilltron till människorna och det liksom fria som hör sommaren och loppis till. Själv hittade jag en sänglampa som jag ska fixa till lite och sedan placera på väggen ovanför sängen. 30 kronor fick jag betala. 30 kronor för något unikt och som bara är mitt och som jag köpte en varm sommardag i juli och lade pengar i det lilla kassaskrinet.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg