I väntan på något gott.

 
 

mig

 
 

Just nu ser mitt vardagsrum, tja, något kaosartat ut. Ni förstår; alla de hyllor jag tidigare haft på väggen ligger ute på balkongen och prylarna som stod på hyllorna ligger i vardagsrummet. Alla dynor i soffan ligger också på golvet i vardagsrummet för att ge plats åt TV:n som nu ligger i soffan och väntar på att få hängas upp igen. Lägg till ungefär femtioelva klädesplagg så har ni en ganska bra bild av hur mitt vardagsrum ser ut nu. Men oftast krävs det lite kaos för att bygga något vackert och vackert, ja det blir det verkligen.
 
Samtidigt som jag vet att det får ta tid är jag också otroligt otålig. Vill jag fixa något så vill jag fixa det nu. Inte imorgon, inte om två timmar, inte ens om fem minuter. Utan nu. Och ja, då blir det lite kaos. Men sen ska jag njuta av ett vardagsrum som genomgått makeover och ligga i soffan och se på serier och äta äppelpaj hela hösten.
 
 
På tal om serier, har ni någon bra att tipsa om? Just nu ser jag på Californication och bland favoriterna hör Breaking Bad och Entourage. Två serier som jag dock sett alla säsonger på och nu är jag sugen på något nytt.

 
 
signatur
 
 

8 kommentarer till “I väntan på något gott.

  1. Jag gillar Weeds och Six feet under om du inte sett dem 🙂
    True detective jobbar jag på just nu.

    Och sen finns självklart Sopranos – slår fortfarande det mesta tycker jag.

  2. Mina favoritserier är Pretty Little Liars, One Tree Hill och The Fosters. De kan jag varmt rekommendera!! Sen har jag även sett OC, 90210. 🙂

  3. SERIER: Intelligence.
    Hawaii Five-0
    Alias
    666 Park Avenue
    White Collar
    Criminal Minds
    FILM: Need for Speed (2014)
    Tommy (2014)
    Allt finns på Dreamfilm.se

  4. Homeland, game of thrones och orange is the new black! Tummen upp 🙂
    Tack för en mkt inspirerande feel good-blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg