Att våga bära hatt till vardags.

 
 

hattifnatt

 

1. HÄR  /  2. HÄR  /  3. HÄR  /  4. HÄR

 
 

Det där med att bära hatt, alltså. Jag tycker det är otroligt snyggt med tjejer som vågar bära hatt till vardags. Det bidrar liksom med det där lilla extra som en outfit annars kan sakna. Men jag? Ja, låt oss bara säga att jag liksom många andra svenskar känner mig ganska osäker i hatt.

 

Det är lite roligt, ändå. För när jag är utomlands bär jag gärna hatt 7 dagar i veckan och vankas det festival känns det också helt okej att gräva fram hatten ur garderoben, medan det till vardags inte riktigt känns som jag. Men jag vill bli bättre på det där. Att ta in hatten i vardagen och låta den bli som vilken accessoar som helst. Ovan ser ni några godbitar som finns i butikerna och jag tänker att jag nog bör köpa en redan till helgen. För då har jag liksom ingen ursäkt längre utan kan vara fab i hatt vilken måndag eller tisdag som helst.

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Att våga bära hatt till vardags.

  1. Hade gäääärna använt hatt mer än vad jag gör..men när man sitter inomhus på ett kontor hela dagarna så känns hatten liiiite fel..vill juh liksom ha den hela dagen då! 🙂

    1. Ja, hmm. Kanske inte optimalt inomhus. Men jag tänker om man går o tar en fika efter jobbet – då ska jag tamigtusan ha hatt, ha ha 🙂 Kram

  2. Haha jag är precis likadan! På stranden känns det också helt OK med stråhatt. Jag köpte faktiskt en hatt en höst för några år sedan och vågade använda den några gånger men nja, jag känner ju sig lite obekväm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg