September.

 
 

september 2013

 
 

Tittar i almanackan och noterar att vi är inne i september månad. Ja, inte för att det kommer som en total överraskning eller så. Men ändå. September.

 

Juni, juli, augusti är officiellt över och nu är det höst – på riktigt. Och i år liksom alla andra år romantiserar jag hösten de luxe och drömmer om hög och klar luft, femtio nyanser av orange och stickade tröjor uppkrupen i en soffa med litervis av te och något som smakar äpple och kanel. Verkligheten? Ja den ser tyvärr sällan ut så. De där solskensdagarna där det är kallt i skuggan men varmt i solen och man sitter på uteserveringar inlindade i filtar och med solglasögon på nästippen går tyvärr oftast att räkna på 1 hand. Verkligheten innehåller oftast tyvärr mer regn än solsken och de där gula löven faller oftast till marken fortare än man hinner stanna upp och njuta av det.

 
 

Men just september 2013? Ja det var precis en sådan sensommar-/höstmånad som man drömmer om. Jag klippte av håret 15 cm och kände mig redo för höst (note to self; boka klipptid!), jag satt på uteserveringar och ibland drack jag kaffe, ibland rödvin och åt buffé, jag plockade solmogna hallon i ett gigantiskt växthus. Jag tog sensommardopp både i havet och i Vättern, jag hade en Göteborgshelg i slutet av månaden med mina älsklingar och höstlöven? Ja de har aldrig varit så vackra.
Sedan ägnade jag också varje onsdagskväll åt tedrickande och pluggande och spenderade 1 välbehövd vecka i Kroatien med en favorit.

 
 

Ja, september 2013 var fantastisk och jag hoppas att 2014 också levererar.

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “September.

  1. September blir vad du gör den till. Gå hem tidigare när solen skiner, drick vin på en tisdag och lyft blicken uppåt istället för framåt. Allt det där braiga med september finns här!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg