Some say that girls chase boys.

 
 

lindex 001

 
 

Det blev ju en tur till Lindex idag. Och förutom ett härligt jippo med bubbel i glasen och goodiebags och bra erbjudanden kom jag hem med en kasse smått och gott till garderoben. Och hörrni; ser ni hatten?!
 
Sedan fick jag, efter jag nästan glömt bort tiden, springa bort till gymmet och riva av det nya passet. Och fy tusan så bra det gick, alltså. Det är alltid lite nervöst innan eftersom man inte vet vad deltagarna ska ge för respons. Men de älskade det. Och då går jag därifrån med lyckligt hjärta och en adrenalinkick som gör att jag inte känner hur musklerna darrar eller hur andningen är betydligt mer andfådd än vanligt.

 
 

Och nu? Nu ligger jag som ett utsketet äpple i soffan efter en fantastisk dag. Men det är nog faktiskt dags att byta soffan mot säng redan nu för imorgon ringer klockan redan 04.30 och välkomnar fredag och en dag i Stockholm.

 
 

Så,

 

god natt.

 
 
signatur
 
 

5 kommentarer till “Some say that girls chase boys.

  1. Hej,
    Vilken bild vann sommarens Starbuckstävling som enligt tävlingsinformationen utsågs 1sep?
    Presentera gärna bilden på din blogg.

  2. Å, jag tror jag känner igen den där gråa där på soffan. Topp alt. klänningen som var i det mjukaste av mjuka material. Jag var där häromdagen och drog och kände på den där…. om det nu är samma vill säga…/ha en fin fredag i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg