Wonderful unknown.

 
 

b 005

 

b 007

 

b 008

 
 

Alltså, vilken fantastisk fredag det varit!
 
En fredag vars första halva bjöd på underbara knak i ryggen av bästa naprapaten och sushilunch tillsammans med goa människor. Sedan följde en eftermiddag av ett ivrigt arbetande på kontoret och ett stort framsteg med att förminska to-do-listan på jobbet. Sedan åkte jag frisören och blev höstfärdig i håret och avrundade sedan kvällen med fredagsvin tillsammans med min favorit.

 
 

b 002

 

b 009

 

b 006

 

b 001

 

b 004

 
 

Och vi höll till på underbara Blomsterkroken. Och kunde sitta ute i den friska septemberluften och prata ikapp tid som vi missat och äta förrätt och varmrätt och sucka njutningsfullt mellan tuggorna. Och så drack vi gott rödvin och hade den bästa av tillsammanstid man kan tänka sig.

 
 

Ja,

 

de där två timmarna med Emilie (och antagligen med lite hjälp av naprapaten) fick min axlar att sjunka tillbaka till normalt läge och känna ännu mer tacksamhet över livet.

 
 

Och nu? Nu planerar jag lyssna på denna låt på repeat och redigera lite bilder resten av kvällen. Hoppas du har en skön fredagskväll ♥

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Wonderful unknown.

  1. Låter som en härlig dag och ett skönt slut på en fredag.
    Själv är jag som en gammal tant och tycker att nu är banne mig klockan dags att gå och lägga mig. Det är humor på hög nivå eftersom jag aldrig kommer i säng så här tidigt mitt i veckan.
    Imorgon är det lördag och det ska bli förbenat gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg