Det där med träningskläder.

 
 

träning

 
 

Bland det roligaste att handla till garderoben tycker jag faktiskt är träningskläder. Ett par snygga, välsittande träningskläder gör i alla fall att jag presterar bättre under träningen och även om det egentligen inte spelar så stor roll vad man har på sig så är det fasligt kul med något nytt och färgglatt.

 

I helgen köpte jag det ni ser på bilden. Två träningstoppar, en sportBH och ett par träningstights. Egentligen hade behövt ett par tights ytterligare men jag fick nöja mig med endast dessa. Jag provade nämligen 7 par träningsbyxor och av dessa var det 6 st(!) som inte höll måttet. 6 st var nämligen alldeles för genomskinliga. Jag kan första att träningstights slits och blir genomskinliga i tyget efter månader av användning. Men nya tights som är genomskinliga redan i provrummet? Nej tack. Hur roligt är det liksom att göra en knäböj och alla kan se vad du har för trosor på dig?

 

Att företagen snålar in på kvalité och tyg är något som märks tydligare och tydligare. Visst kan man köpa supertights för 1500 kronor som inte är genomskinliga men jag har absolut ingen lust att lägga den summan på ett par träningsbyxor.

 
 

Så,

 

den som är sugen på att starta företag: ett par icke genomskinliga tights till ett överkomligt pris = stor efterfrågan.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Det där med träningskläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg