Att ha en längtan efter jul.

 
 

jullängtan 001

 

jullängtan 002

 
 

Jag, liksom många andra detta år har en vansinnig längtan efter jul. Jag vill pyssla, baka, gå på julmarknader, göra egen glögg, köpa julgran, köpa paket, lägga in sill och ta promenader i iskall luft där snön knarrar under fotsulorna.

 

Ja, julen. Imorgon är det 2 månader kvar till julafton så jag tycket liksom att det kan vara okej att tänka på julen nu. För det är en mysig tid, att tända ljus och adventsljusstakar och bara umgås tillsammans medan man sippar på glögg och värmer fötterna i raggsockor. Och första julpyntet? Ja det köpte jag redan förra helgen då jag och mamma var på Indiska och strosade runt. Två hängande tingeltangel som passar bra i juletider, men även året om.

 
 

Och ni? Är ni pepp på julen?

 
 
signatur
 
 

5 kommentarer till “Att ha en längtan efter jul.

  1. JA jag är vrål peppad inför julen!! Jag har redan börjat handla julklappar och har idag bokat in en weekend i göteborg över lucia å då ska vi på julmarknad på liseberg!! Wihooo

  2. Tooook längtar!!!
    Vill att temperaturen ska sjunka nu så att man kan känna att det närmar sig. Kalla, vita soliga dagar och mörka kvällar som lyses upp av snö och ljustjärnor.
    Hyacinter och adventsljusstakar, pepparkakor och LUSSEBULLAR! Bästa som finns.
    Ojoj, jo jag är pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg