Om världens bästa syster.

 
 

söndagsbrunch 001

 
 

I helgen har jag ju haft besök. Besök av världens i särklass bästa tvillingsyster. Det här med syskonrelationer kan vara komplicerat, det kan det. Men en bra syskonrelation är utan tvekan det bästa som finns och jag har turen att ha just en sådan. Linn, alltså. Min tvillingsyster och en tjej med likadan kroppsform som mig, likadan humor, lika stark drivkraft i livet, lika sinne för inredning och mode, en lika stark längtan efter resor och en person med likadan livsglädje och förmåga att njuta som mig.
 
För någon som inte har en tvillingsyster är det svårt att förklara det övernaturligt starka band som finns mellan två personer, mellan två tvillingsjälar. Jag älskar henne mer än livet själv och varje dag är jag oändligt tacksam över tvillinggenerna i vår släkt och över att livet gav just mig en tvillingsyster. Någon att dela både glädje och sorg med och framförallt att ha någon som vet exakt vad man känner och vill utan att man själv behöver tala om det.

 
 

söndagsbrunch 005

 

söndagsbrunch 002

 
 

Många säger att det finns någon övernaturlig förmåga hos tvillingar och jag kan inte göra annat än att hålla med. Vi kan tänka på exakt samma sak i samma sekund, börja nynna på exakt samma låt medan vi promenerar i skogen och framförallt så är det en häftig känsla att bära samma känslor som en annan person. Min syster har en tuff period i livet just nu och jag är tacksam över att jag kan hjälpa henne genom detta. Hjälpa henne genom att bära 10% av hennes känslor. De där 10% som får mig att sova oroligt och vakna med ont i magen men förhoppningsvis de där 10% som gör henne starkare.
 
Ja, en tvilling. Det är få förunnat att ha så starka band med en annan människa och jag är tacksam över att få vara en av dem.

 
 

söndagsbrunch 003

 
 

Och tillsammans har vi haft världens bästa helg. Och en kalasbra söndag som började med morgonpromenad och som fortsatte med 3 timmars söndagsbrunch tillsammans med favoriter. Och vilken brunch det var! Vi åt och drack och låg dubbelvikta över bordet med jämna mellanrum och kippade efter luft efter skrattanfallen. Alltså fy fasen vad glad jag är över mina vänner. Home is were your heart is, sägs det ju. Så även om hela min familj bor 15 mil bort så har jag en ny familj här på västkusten. En familj som gör att jag aldrig känner mig ensam och en familj som gör att jag får sitta i 3 timmar en söndag och prata i munnen och skratta och äta tills översta knappen på byxorna måste knäppas upp. Och det är då jag lutar mig tillbaka och bara njuter av livet.
 
 
söndagsbrunch 004

 

söndagsbrunch 006

 
 

Och på tal om njutning. Hur skönt är det inte med bonustimmen idag? My god. En extra timme som jag nu ska spendera iklädd skönaste tröjan (från SOUL) och redigera bilder från gårdagens plåtning.
 
 
Jag hoppas verkligen att du också har en söndag att vara tacksam över ♥

 
 

Tröja – Selected Femme (köpt HÄR)
Klocka – Larsson & Jennings
Byxor – Lindex
Halsband – Väldigt blandat

 
 

signatur

 
 

7 kommentarer till “Om världens bästa syster.

  1. Min fina Anna <3

    Personen jag inte kan klara mig utan. Som är stark och med en vilja och envishet som ingen annan. Men också med ett hjärta av guld och som tänker på att alla andra ska ha det bra.

    Finns ingen finare än du. Älskar dig

  2. Så fint!
    Jag har ingen tvillingsyster, men en lillasyster som betyder allt för mig. Vi är väldigt tajta, har i stort sett samma smak om mycket, gillar samma kläder, så vi skrattar gott när vi möts upp iklädda likadana outfits helt ovetande om att vi köpt samma 😉
    Det är en så himla skön känsla att ha henne, vi har gått sida vid sida sen hon ploppade ut 3 år efter mig och det går inte en dag utan att vi hörs av. Vi har varit med om mycket, både glädje sorg och en rätt jobbig tid då vår pappa var sjuk. Men det har bara stärkt banden ännu mer. Jag är tacksam, för henne och de andra i familjen <3

    1. Så fint med syskonkärlek – tvillingar eller inte. Och det låter som om du också har turen att ha en väldigt fin syster och familj ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg