Den första frosten.

 
 

frost 001

 

frost 003

 
 

Det spelar ingen roll att almanackan nästan visar på November. Eller att det var ruskigt kallt igår kväll när jag tog mig hem från gymmet. Eller att vi ställt om till vintertid. När den första frosten kommer och rutorna på bilen behöver skrapas blir jag alltid lika förvånad. Jaha, så vi är där nu tänker jag varje gång och förbannar mig själv att jag inte tagit med mig vantar ner till bilen där jag frenetiskt står och försöker gnugga bort frosten som sitter lika hårt som Karlssons Klister på rutorna.

 
 

Den första frosten, alltså. Och ett tecken på att det kanske är dags att gräva fram såväl vinterskor som vinterjacka nere i källaren. Men än så länge går jag i min tunna favoritkappa. Drar om den runt midjan lite extra och bär numera inte längre en utan två halsdukar när jag är ute. Och jag tänker att vinterkläderna kan vänta lite till, för om mindre än en vecka åker vi till Paris och där ska jag flanera runt i uppvikta jeans, tunna kappor, hatt istället för mössa och med fixade naglar och tingeltangel som inte skyms av några vantar.

 
 

frost 002

 

frost 004

 
 

Men ja. Vintern är officiellt här (den är liksom det när man får ägna 7 minuter åt att skrapa bilrutorna på morgonen) och även om jag gärna önskar höst lite till känns det ändå OK. Vinter, alltså. Och dags för att börja planera vinterhelgerna med mysigt hittepå.

 
 

Kappa – H&M
Armband – Puss.se
Skor – Bianco
Halsduk – Lindex (gammal)

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *