November.

 
 

hem 001

 
 

God morgon lördag! Efter en trevlig kväll igår innehållandes god mat och dryck i vacker miljö och härligt sällskap landade vi hemma, åt upp en halv kladdkaka och stupade sedan i säng.
 
Och idag vaknade vi tidigt. Vaknade och tittade ut på en stad som badade i dimma och fuktig luft. November, det känns liksom att det är november nu. Luften är rå och kall och inne tänder man ljus redan till frukost.

 
 

hem 003

 

hem 002

 
 

Så det är det vi hunnit med hittills. Att titta ut på vädret, dofta på Voluspa och äta grötfrukost och konstatera att vi har en mysig lördag framför oss. En lördag som nu kommer inledas med traditionella ”Gåsalunken”. En upphottad variant av tipspromenad som vi gått varje år sedan jag och syrran var riktigt små. Och vissa traditioner är liksom värda att hålla på.

 
 

Så häpp. Nu ska jag kränga på mig både mössa och halsduk och ge mig ut i novemberluften.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *