An apple a day.

 
 

äpplet

 
 

Igår köpte jag en ny familjemedlem – mitt egna lilla äpple. Jag är liksom inte en person som bryr mig särskilt mycket om att ha de ”senaste” teknikprylarna. Jag lägger hellre pengar på upplevelser eller fina ting som värmer i hjärtat. Men en ny dator, ja det var nog på tiden. Min gamla PC har jag haft i nästan 6 år och eftersom batteriet på den gav upp för, tja, 5 år sedan har jag haft datorn mer som en stationär än en bärbar då jag alltid varit tvungen att ha laddaren inkopplad. Dessutom snittar den på en uppstartingstid på ca 22 minuter och fläkten i datorn låter som ett smärre industriområde. Men ja, den har liksom fungerat och då har jag inte känt att jag måste ha en ny.

 
 

Men,
 
nu var det alltså dags. Och det känns bra att ha blivit en del av äppelfamiljen.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “An apple a day.

  1. Bytte också från PC till macbook air för ca 2år sedan och den är fortfarande lika snabb som när jag köpte den! Att starta den tar liksom 2 sekunder vilket är skönt. Stort plus att den är så lätt att bära med sig också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *