Causses.

 
 

paris_039

 

paris_041

 

paris_043

 

paris_045

 

paris_052

 

paris_044
 
paris_042

 

paris_048

 

paris_049

 

paris_051

 

paris_046

 

paris_047

 

paris_050

 
 

MONTMARTE

Torsdag morgon efter frukost på charmiga Café Sesame strosade vi i klarblå himmel upp till ett nästan folktomt Sacre Coeur. Största fördelen med att åka till Paris i november tyckte jag var just det – att man slapp turistmängderna. Och när vi spanat på den fantastiska utsikten och suttit med näsan i solen ett tag strosade vi ner till Montmarte. Och längs kullerstensgator beundrade vi de vackra byggnaderna, spanade in utbudet i butikerna och köpte kaffe, juice och crêpes lite varstans. Den färskpressade juicen inne på Causses var som solsken på flaska!

 
 

Sedan vandrade vi nedåt till Marais igen, köpte kaneldoftande kaffe på Starbucks och vandrade runt tills det blev skymning. Då gick vi tillbaka till hotellet, lämnade kameran hemma och åt fantastisk fransk mat på La Marine. Stekt anka och chokladfontant. Det godaste jag ätit på länge.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *