Måndag och jullängtan.

 
 

outfit 068a

 
 

Hej hej hallå måndag. Tänk så fort veckorna går! Om knappa två veckor är det redan dags för advent och helgen då jag ska gå från en ganska normal individ till en person som konstant nynnar på julsånger, har pepparkakssmulor på tröjan och köper så många hyacinter att man kan misstolka mig för att äga en egen handelsträdgård. 2 veckor kvar. Och jag längtar så jag blir tokig.

 
 

outfit 068c

 

outfit 068b

 
 

Men än så länge är det bara 17:e november och en ganska gråmulen måndag. Men också en måndag som är kickstarten för en ny fantastisk vecka. En vecka innehållandes effektiva timmar på kontoret, ett avslutande av en tävling, biobesök med favoriterna och så en hejdundrande massa firande lördag-söndag då det vankas såväl bröllopsdag som kalas.

 
 

Men vi börjar här.
 
Med en gråmulen måndag, ett pirr i magen efter julen och dagens första kopp kaffe.

 
 

Päls – Köpt i Paris
Tröja – Selected Femme (köpt HÄR)
Tajts – Åhlens
Skor Vagabond
Sjal – Gammal Lindex
Armband – Puss.se

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Måndag och jullängtan.

 1. Alltså julen – bästa tiden på året! Jag älskar inte julen nej nej jag knarkar julen! Jag kan inte hålla mig i två veckor så jag har redan småbörjat jula där hemma. På onsdag hoppas jag orka putsa fönster och sätta upp julgardiner. Underbart!
  Hyacinter har jag redan köpt fyra st och det är bara början!
  Ha en härlig vecka och ät några pepparkakor eller ta en tomtelatte (utan grädde är godast) på Espresso House!
  Kram

  1. Hahaha underbart att läsa! Älskar att det finns personer som är mer jultokiga än mig 😉
   Tomtelatten har jag inbokat till 1:a advent, men den ligger farligt nära till att provsmakas redan i veckan 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *