Att ha inlett helgen på bästa sätt.

 
 

fredagsgalej 002

 

fredagsgalej 001

 
 

Alltså vilken! kväll det var igår. Magisk. Den började med en stor brasa, fårskinnsfällar, kylig novemberluft och bubbel i glasen. Efter följde en magisk 5-rätters meny med tillhörande vinpaket, livemusik och skratt. Herregud så trevligt vi hade det. Och lagom tills folk hade börjat använda borden som dansgolv var det dags att avrunda hemåt och känna en tacksamhet över människor som jag får kalla för både kollegor och vänner.

 
 

Och idag? Idag har jag hunnit storstäda lägenheten och ska nu ge mig ut på stan för att inhandla allt julpynt som står på inköpslistan och som behövs för att förvandla lägenheten från neutral till jultindrande.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *