En dag på jobbet.

 
 

Hotell fjällbacka 002

 
 

Jag älskar mitt jobb, det gör jag. Alla dagar hittills. Men det går ju liksom inte att komma ifrån att vissa dagar är roligare än andra. Som idag. Där jag tillsammans med grymmaste lilla teamet brände av en fotografering av tingeltangel för tidningen. Och vi höll till i Fjällbacka. Älskade västkusten som är så belamrat av folk på sommaren men som vintertid är ganska öde. Men inte mindre vackert för det.

 

Idag när vi anlände var det soluppgång över havet. Och luften var krispigt kall och gav ett lila sken över himlen som syntes mellan de vita husen som ligger så tätt, så tätt placerade i staden. Och efter kaffe, smink och hår var det alltså fotograferingsdags. Och vi höll till på Stora Hotellet i Fjällbacka där miljön var enastående och personalen hur trevlig som helst.

 
 

Hotell fjällbacka 005

 

Hotell fjällbacka 003

 

Hotell fjällbacka 006

 

Hotell fjällbacka 004

 
 

Hotellet hade en både annorlunda och härlig stil. Påfågelfjädrar blandades med kristallkronor, palmer, renfällar, chesterfield fåtöljer och en magisk havsutsikt. Och fotografen knäppte bilder i ett hejdundrande tempo och jag stylade och Sandra var slående vacker som modell. Ja ni ser ju på bilderna.

 

Dör så vacker.

 
 

Hotell fjällbacka 001

 
 

Och när hela kalaset var klart avrundade vi med soppa och havsutsikt och klappade oss själva på axeln efter en produktiv, kreativ och grym dag.

 
 
 

Att vara projektledare för en fotografering alltså, typ det roligaste som finns.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg