Mixed.

 
 

kläder

Kappa – HÄR / Klocka – HÄR / Top – HÄR / Kjol – HÄR / Loafers – HÄR

 
 

Hej på er! Jag antar att de flesta av er är tillbaka på jobb/skola just nu efter en skön ledighet och röda dagar. Jag pratade med ganska många igår som hade en del ångest över att gå tillbaka till vardagen igen. Det är fördelen med att jobba mellandagarna – man slipper ha den där jobbiga känslan i magen när en längre tids ledighet tar slut.

 
 

Hur som helst så startade jag denna dag med en promenad till jobbet. Visserligen tar det nästan 60 minuter men det är en fantastisk start på dagen och man vaknar till på ett helt annat sätt än om jag skulle tagit bilen till jobbet. Så jag gör en note to myself om att bli bättre på det där, att promenera en dag eller två i veckan till kontoret. Annars? Jag mår fint, har ganska mycket att göra och massvis med fjärilar i magen inför morgondagen. Och så är jag sugen på vårkläder. Tunna kappor, bara ben och att gå barfota i skorna. Ja, nu vill jag gärna ha vår. Med vårkläder, grusfria trottoarer och tulpaner.

 
 
signatur
 
 

6 kommentarer till “Mixed.

  1. Jag drömmer fortfarande om minusgrader och driver med snö men jag tror inte att jag får det nu.
    Tittade i en katalog som kom med posten och visst ser det härligt ut med bara ben och tunna klänningar men än kan det få vänta lite. Njuter fortfarande av mina stickade klänningar och varma skor.
    Än jobbar jag inte, börjar inte förrän den 13/1 så än har inte ngn ångest kommit in. Jag önskar jag kunde gå till jobbet även om det tog en timme men jag har 6-7 mil till jobbet så det känns lite väl ambitiöst att försöka gå. haha
    Ha en fin dag!

    1. Ja, det känns liksom som att vi blev lite snuvade på vintern… Tråkigt det där när man inte har något val utan måste ta bil/buss till jobbet istället för att promenera, men ja – 6-7 mil kanske är ett lite väl saftigt nyårslöfte, haha 🙂
      Ha en fin kväll! Kram

  2. Finfina kläder när graderna blir milda och sköna. Men först väntar härlig vårvintern med snödrivor, takdropp, sol på nästippen och skidor på både utför och på längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg