Att vara framme.

 
 

dubai 002

 
 

Och så var vi framme i Dubai. Världens kanske mest spektakulära stad. Vi landade sent, sent igår. Och efter att ha väntat på den sista medlemmen i teamet som flög från Stockholm och i och med tidsomställningen så hade klockan hunnit blivit 4 på natten innan vi stupade i säng.

 

Och några timmar senare var det alltså dags att gå upp. Gå upp och mötas av ljuset (som är precis sådär fantastiskt disigt som jag föreställt mig) och med egna ögon få se den underbara anläggningen som vi bor på. Vad vi ska göra här nere? Fotografera brudklänningar och kostymer. Det är jag som projektledare som skapat ett team bestående av stylister, modeller och fotograf och så har vi alltså tagit oss till Dubai. För att få dagsljus och värme och kunna göra ett kanonjobb. Men ni må tro att det är mycket jobb som ligger bakom en sådan här grej. H-e-r-r-e-g-u-d säger jag bra.

 
 

dubai 003

 

dubai 005

 
 

Men nu är vi alltså här. Världens bästa team i en fantastisk stad. Och efter ett möte med PR-folk på hotellet imorse väntade en rundtur för mig och fotografen på området. Och det är stort. Områden med villor, suiter blandas med stora grönområden, mängder av pooler, en egen strand och tiotals vackra påfåglar som fritt strövar omkring (i dagsläget sitter det faktiskt två stycken på balkongräcket utanför och nyfiket kikar in på mig). Och förutom att vandra omkring på området idag och spanat efter locations för fotograferingen har vi förberett allt som förberedas kan. För framför oss väntar några hektiska dagar med jobb. Det blir 15-16 timmars jobb varje dag och ju mer som är förberett desto bättre.

 
 

dubai 004

 

dubai 006

 
 

Så,

 
 

jag är alltså framme i Dubai. Och ska arbeta, skaffa nya erfarenheter, knyta kontakter och suga i mig D-vitamin. Hoppas ni där hemma också har det bra ♥

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “Att vara framme.

  1. Anna, jag känner att det är dags för en resa så jag släpper allt och drar iväg …. men det skulle inte funka så bra tycker dock att dagdrömma funkar hyfsat. Ha det så gôtt.

    1. Dagdrömma är ibland det bästa 🙂 (även om det inte är helt tokigt här… 😉 )
      Hoppas ni har det bra där hemma ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg