Everyday Dubai #2.

 
 

dubai 061

 

dubai 059

 

dubai 065

 

dubai 063

 

dubai 064

 

dubai 066

 

dubai 062

 

dubai 060

 
 

Morgonkaffe och små smörgåsar i rummet av kreativt kaos varje morgon. Marknader. Eftermiddagsdopp i poolen med något svalkande i glasen. Blå himmel och ljumma vindar. Hårt jobb, storstad och glamour.

 
 

Ja, Dubai var en resa som jag länge kommer bära med mig i minnet.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Everyday Dubai #2.

  1. Härliga bilder!
    Vi är på väg att boka resa till Dubai. Hur långt var det från ert hotell in till Dubai? Var det svårt att ta sig in till Dubai? Hur var området där hotellet ligger?
    Tacksam för svar.

    1. Åh så härligt att besöka Dubai! Hotellet vi bodde på var en alldeles underbar 5-stjärnig resort med allt du kan tänka dig. Det var väldigt enkelt att ta sig in till stan (personalen fixade taxi) och resan in tog ca 20-40 minuter beroende på vart man önskade åka. Det är även relativt billigt att åka taxi där nere. En resa på 30 minuter kostade ca 120 kronor. Resorten låg som sagt en bit utanför själva staden och runt om resorten fanns i stort sett bara öken – dock var resorten så ofantligt stor att man lätt kunde tillbringa flera dagar enbart där.
      Dubai är för övrigt ingen stad som man ”strosar runt” i. Antingen åker man taxi från ställe till ställe, eller så befinner man sig på hotellet/resorten.

      Dock en riktig häftig stad att uppleva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg