Onsdagssysslor.

 
 

lejas 001

 
 

Idag gick jag från kontoret lite tidigare. För att få arbetsro och effektivt jobba på ett av stans caféer medan jag drack kaffe och lät energin bara dansa från huvudet genom fingrarna och tangenterna. Så jag satt och skrev och redigerade bilder och lyssnade samtidigt på paret framför mig. Paret som uppenbarligen var på dejt och såg så glada och nykära ut att jag inte kunde låta bli att förundras och nästan känna pirret i magen själv. Att dejta alltså, kan vara fruktansvärt men också alldeles, alldeles underbart.

 
 

lejas 003

 

lejas 002

 
 

Men jag jobbade vidare, fick avhandlat mer på 60 minuter än vad jag hade fått under 4 timmar på kontoret. Och lite senare på kvällen fick jag sällskap av Philip och vi tog ikapp den senaste tiden och drack ännu mer kaffe och pratade oavbrutet i drygt två timmar. Avhandlade roligheter, viktiga ting, oväsentliga ting och allt annat mellan himmel och jord. Och efteråt var jag både full av energi och alldeles för mycket kaffe.

 

Så nu? Nu är jag koffeinrusig utan dess like och trots att jag dansat runt i lägenheten i 65 minuter känns det som om jag har nog med energi över till att springa ett marathon. Men jag ska försöka varva ned. Varva ned och äta och sitta i soffan och försöka göra kroppen redo för kväll. Även om 4 koppar kaffe sätter sig något emot det, ha ha.

 
 

signatur2

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg