Working 9 to 5…

 
 

cf 001

 

cf 005

 

cf 002

 

cf 003

 

cf 004

 
 

… är sen länge förbi. Idag sitter jag ensam på kontoret och försöker få 1500 sidor annonser, artiklar och bilder att bli 4 stycken magasin. Att rita ”dummy” som det heter (även kallat layout) på tidningen är inte direkt det lättaste jobbet. Men med tungan rätt i mun och obegränsat med kaffe ska det nog gå bra, även om jag räknar med att sitta kvar här ungefär till midnatt.

 

Hur som helst. Slänger in lite bilder från gårdagens mysiga After Work, kvällar som innehåller god mat, mysig miljö, rödvin och förträffligt sällskap kan jag leva på länge. Tack Café Flora för en superkväll!

 
 
signatur2
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Working 9 to 5…

  1. Ujuj, snyggt eeehh…hårsmycke….diadem…, äsch, vad fasiken kallas det egentligen?! Strunt samma, du är jättefin i det i alla fall! Meeeen…. Fick den där jäkla Dolly Parton-låten på hjärnan när jag läste rubriken!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *