Fettisdagen.

 
 
semla 009


 
 

Tror väl knappast att någon kan undgå det faktum att det är Fettisdagen idag? Såväl nyheter, sociala medier och annat skyltar högt och lågt med denna älskade bulle som nu finns i ett brett sortiment av smaker och utseende. Själv? Ja själv föredrar jag den ”vanliga” semlan, fast med vaniljkräm då istället för mandelmassa då jag är allergisk mot mandel. Eller ja, ”vanlig” semla kanske man inte får kalla det då? Det finns ju dem som är sjukt strikta med vad som får kallas vad. Men i mina ögon är det en ”vanlig” semla eftersom jag inte har alternativet att äta den med mandelmassa.

 

Hur som helst. Världens kanske godaste dag och en dag jag gladeligen firar. Nu: 15 minuters kafferast med kollegor och nybakta semlor som sällskap.

 
 

Vilket underbart sätt att förgylla tisdagen på ♥

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Fettisdagen.

  1. Så fruktansvärt gott! För någon vecka sedan vad de mitt preggocraving. Nu har jag dock lugnat mig en aning. Men två denna veckan kan nog slinka ner när jag tänker efter.
    Äter dem precis som du med vaniljkräm, ingen allergi mot mandel dock, men mandelmassa kan vara något av det vidrigaste som jag vet. Så mao så tycker då inte jag att du missar något som inte kan äta ”vanliga” 🙂
    Ha en fin dag.

    1. Kan vara det bästa preggocraving:et någonsin 😀
      Skönt att hör att jag inte ”missar” något 😉 Hoppas du får njuta dina semlor denna vecka! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg