Att ha återgått till det normala.

 
 

kläder

 

Tröja – HÄR / Loafers – HÄR / Armband – HÄR / Väska – HÄR / Klocka – HÄR / Jeans – HÄR

 
 

Att arbeta i tidningsbranschen (eller andra branscher för den delen också) när man arbetar mot deadlines är minst sagt lite speciellt. Jag älskar det, det gör jag. Temposkiftningarna mellan tiden innan tryck, tiden efter tryck och tiden mellan tryck passar mig perfekt. Monotona sysslor sysslor är inget för mig utan jag behöver ganska mycket skiftningar i vad som gäller just arbetsbelastning eller tempo.

 

Men för er som inte arbetar mot deadlines kan jag berätta att känslan efter tryck är ganska speciell. Som ett vakuum kan man säga. Omställningen efter att hjärnan varit fullkomligt överbelastad i några veckor till att komma tillbaka till de ”vanliga” rutinerna tar en liten stund och tiden där emellan är ganska tom. Det tar liksom ett tag för inspirationen att kicka in och energin att hitta tillbaka till hjärnan. Men det är också en ganska skön tid. En tid att ta ikapp sådant som man skjutit undan och tid till att göra research och hitta lösningar och nya idéer.

 
 

Och det är inte tokigt alls egentligen att ha återgått till det ”normala” för det gör att jag har fritid på kvällarna, lediga helger och möjlighet att njuta av annat jag gillar förutom jobbet. Som att spana på vårkläder i butikerna, dricka 11-kaffe med någon jag tycker om på lördag och läsa fler böcker.

 
 

Ja, det ”normala”. Ibland är det precis det man behöver.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Att ha återgått till det normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg