All my life I’ve been good.

sprattelvatten 001

Igår alltså, kan ha varit den härligaste kvällen på länge. Vi började ute på stan och det tänkta glaset vin ersattes ganska snart av bubbel. För att fira sa Emil. Och ja, livet är alldeles för kort för att inte firas mer så vi tog ikapp det senaste och drack flera glas sprattelvatten innan vi hoppade in i en taxi och åkte mot bion. Och när vi kom dit var vi fnittriga och förväntansfulla. Vad vi såg? Fifty shades of Grey. Filmen var bra, dock böckerna bättre ( i vanlig ordning). Men med sprattelvatten i kroppen kan det ändå ha varit den trevligaste bion på länge.

 
 

Och nu? Nu har jag och syster precis ätit frukost och vi är laddade inför en dag innehållandes loppisar, 11-kaffe och shopping. Bästa sättet att spendera en lördag på, tycker jag.

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “All my life I’ve been good.

  1. Alltså jag har ju inte ens läst böckerna så jag har inte ens ngn lust att se filmen. Däremot så skulle jag gärna vilja dricka sprattelvatten och gå på bio. 🙂 Får nog ordna med det en dag.
    Kram

  2. Oj oj, jag som tyckte böckerna var det sämsta s**t jag läst ( språk och story, det är inte så att jag är pryd av mig 🙂 ) vågar knappt tänka på vad jag då kommer tycka om filmen… (Men se får man väl göra, dock ej på bio)
    Men bubbel och bio- underbar kombo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg