Happy friday folks.

 
 
outfit 077a
 

outfit 077b

 
 

Och så var det fredag, en regnig sådan men ändå, fredag. Och framför mig har jag en helg innehållandes mängder av tid med personer jag gillar. Först ut väntas finbesök från Umeå och sedan en tur till Göteborg i morgon där jag ska spendera 24 timmar med de två personer som står mig allra närmast.

 

Ja, fredag. Vi börjar med timmar på kontoret, träning på gymmet och sedan är helgen inledd med massa älskade att träffa.

 
 

Byxor – Lindex
Blus – Lånat av syrran (tror den kommer från H&M)
Halsband – Lindex
Skor – Vagabond

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Happy friday folks.

  1. Här har solen skinit hela dagen och jag har druckit kaffe i solen. Ljuvligt!
    Jag hoppas att helgen bär med sig mycket sol för oss alla men jag behöver mycket ljus för jag har produktfotografering framför mig i helgen. Kul!
    Ha en härlig helg!

  2. Åh snyyggt! Surfade in här för att få fredagsfeeling, du brukar vara bra på att sprida den! Komiskt att jag också hade en liknande blus i tanken inför kvällens date med min kloka fina vän, och ännu mer komiskt att den jag tänker på också är lånad av min ”syrra”..
    Jaja, nog svamlat! Ha en fin helg!

    1. Men vilket sammanträffande! Gud så roligt 🙂 Hoppas fredagsfeelingen infann sig och att du hade en finfin helg 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *