Ett dygn.

 
 
sarahshem 001
 

sarahshem 004

 

sarahshem 005

 

sarahshem 002

 

sarahshem 006

 
 

24 timmar i Göteborg, alltså. Så himla fint. Vi hann med en solig lunch och strosande i stan innan vi åkte hem till Sarah och Joakim. Drack kaffe, åt bulle och gjorde oss iordning för kvällen. Sedan firade vi lördagskväll med drinkar på Barabicu och världens godaste pasta på Taverna Averna.

 
 

Ja,

 

24 timmar med världens bästa sällskap i en härlig stad och det kunde inte blivit bättre.

 
 

Idag har jag åkt tåg tillbaka till lägenheten, invigt nya träningsbyxor på gymmet och sedan bara tagit det lugnt i soffan med choklad, tidningar och kaffe medan regnet och blåsten avlöst varandra utanför fönstret.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Ett dygn.

  1. Nu när jag såg telefonen på bilden, kom jag på att jag borde ju nämna att jag är SÅ nöjd med den jag vann! Äntligen en som går snabbt, tar bra bilder osv osv 🙂 Tack igen!!

    1. Vad roligt att höra att du är nöjd! Glad jag blir 🙂 (själv tokgillar jag också telefonen). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *