Att ha ett isblock till rygg.

 
 
vardagsrum 045


 
 

Och så har jag landat i soffan. Sitter hopkrupen med en värmekudde tryckt intill ryggen. En värmekudde som jag värmt lite för länge i mikron och värmen är nästan mer smärtsam än skön. Fast det hjälper. Ryggen har ju en tendens till att låsa sig ibland – partiet mellan skulderbladen liknar mer ett isblock än rörliga muskler och leder som min naprapat brukar säga. Och även hur mycket jag stretchar och självmasserar hjälper det inte. Jag behöver några ordentliga knakanden innan jag är på banan igen. Men värmekudden hjälper sålänge och det är jag tacksam över.

 

Annars? Jag har haft en fin måndag i vintervädret. Kontorstid, träning och sedan en variant på mexikanskt till middag. Pulled pork i tortillabröd med gräddfil, riven parmesan och rostade solrosfrön. Dör så gott. Nu ska jag bara sitta en stund till i soffan med värmekudden innan jag kryper ner i sängen. Sömnen är bästa botemedlet sägs det ju och jag tror de lindrar ryggen lite också.
 
 
Det är i alla fall vad jag intalar mig…

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “Att ha ett isblock till rygg.

  1. Hej!
    Jag har också problem med min rygg, när du beskriver hur du har det påminner det om hur jag hade det för några veckor sedan, jag hade så ont så jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Då gick jag och tog Thaimassage, hon gjorde undervärk med mig, det blev så mycket bättre.
    Hoppas att du snart är bättre i ryggen.
    Kram Malin

    1. Hej! Tråkigt att höra att du också har problem med ryggen, men samtidigt skönt att läsa att det löste sig med Thaimassage. Nu gick *peppar peppar* den värsta värken över och imorgon ska jag till naprapaten. Men ska definitivt testa Thaimassage nästa gång 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg