Kedjeshopping.

 
 

klädeeer

 
 

Jag är en person som hellre köper färre, väl genomtänkta klädesplagg än en person som lördagsshoppar varje vecka. Men genomtänkta plagg behöver inte alltid vara lika med dyra plagg och det går att göra väldigt bra kap även hos kedjorna. Så länge köpet inte sker på impuls utan är genomtänkt och kan matchas med minst 3 andra ting i din garderob så är det bara att köra på. Jag har alltid en 48-timmars regel (minst) när jag hittar ett nytt plagg jag vill ha. Om jag fortfarande vill ha plagget lika mycket efter 48 timmar kan jag tänka mig att gå tillbaka till butiken och köpa det.

 

Hur som helst. Kedjorna har i vår otroligt mycket snygga klädesplagg och en butik som jag upplever kommer allt starkare är Kappahl. Genom snygga reklamkampanjer, storsatsning på trender och nu senast en Home-kollektion för bebisar är det definitivt ett märke att räkna med i framtiden. Ovan har jag valt ut några gobitar från kedjorna som gärna hade fått ta plats i min garderob denna vår/sommar.

 
 

• Komono från Lindex. Älskar (som ni kanske redan vet) långa, fladdriga plagg. Man känner sig liksom både kvinnlig, graciös och sval i sådana kreationer. Och jag menar, vem vill inte känna sig så?

 

• Byxdress från Kappahl. Att bära kläder i matchande set kommer jag definitivt göra i år. Trendigt, enkelt och med rätt accessoarer går plaggen från pyjamasliknande till väldigt fashionabla.

 

• Skor och Solglasögon från H&M. Accessoarer och skor är svårt att få för mycket av, därför blandar jag gärna mina exklusiva gobitar med lite billigare produkter så att jag kan variera i oändlighet.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Kedjeshopping.

  1. Alltså Anna, du är så galet välplanerad och strukturerad – jag är så sjukt impad och borde VERKLIGEN införa den där 48-timmars regeln!! Egentligen. Men jag betvivlar att jag gör det. Hahaha. Puss på dig min fining!! <3

    1. Hahahaha, kanske lite FÖR välplanerad vissa gånger 😉 Lagom är väl bäst, right? Men 48 timmar går ganska fort och det är ändå skönt att ”sova på saken” så att säga. Puss på dig goding!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg