White is the new black.

 
 

vitt 001

 

vitt 002

 
 

3 av mina 4 senaste inköp går helt i färgen vitt. Svart i alla ära (det är ju fasligt snyggt) men nu inför våren/sommaren är vitt också förbaskat läckert, speciellt när huden börjar anta en något mer brunare nyans än dagens bleka. Vad består då inköpen av? Jo, ett par läckra sneakers (från DinSko) att ha till vardags och till styrketräningspass på gymmet. En vit -thirt med djup v-ringing att kombinera med jeans till vardags och fladderbyxor till fest (från Lindex). Samt en vit skjorta i den allra mjukaste kvalité ni kan tänka er. En skjorta som känns som en urtvättad t-shirt – bästa! (även denna från Lindex).

 

Annars då? jag har en härlig söndag som innehåller hemmapyssel och träning. Jag har varit på gymmet och sprungit 5 kilometer, tvättat, pimpat balkongen och lite senare i eftermiddag vankas det bullbak. Ja, en hemmasöndag och det är precis vad jag önskar just nu.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *