WISE Naturkosmetik.

 
 

wise 003

 
 

För några veckor sedan, precis i samma veva som mina då befintliga hudvårdsprodukter började sina fick jag en förfrågan om jag ville prova på WISE Naturkosmetik. WISE Naturkosmetik är ett företag med ekologisk hudvård där produkterna även tillverkas i Sverige och de har funnits i snart 10 år.

 

Och via en hudterapeut fick jag hjälp med att lista ut vilka produkter som passar min hy. Jag är ju förskonad med ganska bra hy, aldrig haft problem med varken acne eller glansiga/torra partier. Någon enstaka plita, javisst – men överlag en väldigt problemfri hy. Detta har gjort att jag (tyvärr) inte lagt särskilt mycket fokus på just hudvård utan testat allt möjligt som fallit mig in. Men jag har saknat något bestående, något som får min hy att kännas ren, fräsch och len som en persika.

 
 

wise 001

 
 

Så,

 

jag fick hem produkterna. Fina produkter (de ska ju synas i badrummet så förpackningen är också otroligt viktig!) i fina paket. Och här finns allt från kroppsolja, ansiktsserum, rengöring, återfuktning, ögoncremé och mycket annat.

 

Efter några veckor av testande kan jag nu utvärdera produkterna och säga att de är helt fantastiska! En del använder jag mer sällan medan jag dagligen använder mig av rengöringen och ansiktskrämen. Jag älskar känslan av hur rent ansiktet blir. Att med hjälp av en bomullspad verkligen få bort alla sminkrester och veta att hyn är ren och fin innan läggdags – fantastisk känsla! Och förutom den rena känslan så doftar alla produkterna verkligen ljuvligt. Som ett SPA-besök blandat med fräsch citrus och utslagna rosor i kvällssolen. Bästa.
 
 
wise 002

 
 

Ja,

 

tack WISE för att jag fick testa era produkter och veta mer kring Svensk, ekologisk hudvård. Tack också för nykomna favoriter i badrumshyllan!

 
 

signatur

 
 

I samarbete med WISE Naturkosmetik

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg