SOUL.

 
 

soul 001

 

soul 002

 
 

Favoritbutiken i stan, alla kategorier. Efter en mindre shopping-detox under första kvartalet av året riktigt bubblade det inom mig när jag besökte SOUL och Maria någon dag i förra veckan. Förutom att butiken fått in mycket fint så älskar jag stämningen inne i lokalen. Maria är så duktig på att skylta och förändra så även om man besöker butiken 1 gång i veckan upplever man den alltid annorlunda.

 
 

soul 007

 

soul 003

 

soul 006

 

soul 005

 

soul 004

 
 

Som jag har sagt så många gånger innan ryms här så mycket fint och det är stört på omöjligt att komma tomhänt därifrån. Vad som fick följa med mig sist? Fladderbyxorna som jag älskar så mycket och några födelsedagspresenter till människor jag tycker om.

 
 

PS. Idag är det vår-kick off på stan och butikerna har öppet till 20.00 och dessutom har SOUL 20% på sitt sortiment idag. Så passa på att köpa något extra till dig själv ♥

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “SOUL.

  1. åhh av mkt vårfräscht!! SÅ sugen man blir på att förnya garderoben, en massa!! 🙂
    Jag ville mest bara säga att OJ va glad man blir av att läsa din blogg. Du skriver så fint, tar så fina bilder. fantastiskt!
    Ha en bra helg! Kram Mathilda

    1. Men åh så himla glad jag blir av DIG! Tack snälla, snälla du för de fina orden och jag hoppas du får en superhärlig helg! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg