Att sukta efter ett par nya Asics.

 
 
 

asics

 

Inför New York-resan ser jag mest fram emot att äta gott, dricka gott och upptäcka nya platser. Strosandet alltså, det är det bästa när man besöker en ny stad. Då dollarn är förhållandevis hög och detta inte är tänkt som en shopping-resa kommer det inte det bli särskilt mycket pengar spenderandes på det. Men någon sak jag ska kika på är ett par nya träningsskor.

 

Mina fötter älskar Asics. Jag har provat både Nike, Adidas, Reebok och andra märken men nej, det tycks bara vara Asics som funkar för mina fötter (tyvärr, Nike gör ju helt sjukt snygga träningsskor). Och då utbudet av Asics (med neutralt löpsteg) är något begränsat i Sverige ser jag fram emot att spana in utbudet i NYC. Att dömma av hemsidan (länk) verkar det ju finnas fantastiskt många snygga varianter att välja på.

 
 

SÅ PEPP!

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Att sukta efter ett par nya Asics.

  1. Åååå New York!! Va underbart ni kommer ha det! Är det första gången du ska dit? Jag har varit där tre ggr och senast var nu i februari. Vi åkte över till Brooklyn och Williamsburg en dag. Det var sååå mysigt, som en småstad i storstan, typ! Vi åt frukost på ett ställe som heter ”Bakeri”, hur charmigt och gott som helst, googla det!
    På lördagar är det loppis längs med gatorna och det finns en trevlig inomhusloppis som heter ”arts & fleas” som kan vara skoj att kika in på!
    Oj va avis jag är!! 🙂

    Trevlig kväll!

    1. Ja, det är första gången – ser så sjukt mycket fram emot det! Åh, jag har hört mycket gott om Williamsburg så dit måste vi absolut ta oss en dag 🙂
      Ligger loppisen också i Williamsburg?

      Tar gärna emot fler tips 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg