Att se fram emot New York.

 
 

nyc

 

Bilder från Pinterest.

 
 

Om 12 dagar bär det iväg mot New York! 12 dagar och det är helt galet vad fort tiden går och hur otroligt peppad jag är på denna resa.

Ser fram emot att dricka kaffe på rangliga caféstolar, bli hänförda att skyskraporna, utnyttja jet-lagen i Central Park, äta brunch och dricka cocktails!

 

Då varken jag eller syrran varit I New York tidigare får ni hemskt gärna komma med fina tips om ni varit där ♥

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Att se fram emot New York.

  1. När du ändå efterfrågade tips, och jag precis är hemkommen från NY så måste jag tipsa om Le Pain Quotidien. Det är ett café/lunch/brunch-ställe. Jättefin och mysig inredning, det mesta verkade vara ekologiskt (särskilt deras hemgjorda bröd), och en allmänt trevlig stämning. Det var fortfarande lite kyligt när vi var där så det var skönt att värma sig med en varm choklad, testa absolut den om du gillar det. Mörk belgisk choklad som man får blanda i själv 🙂 hade även goda bakelser (salted caramel chocolate-någonting var underbar) och goda sallader! Stället är en kedja, så finns på flera platser. En större låg nära soho, vid Bleeker/Lafayette street (byggnaden bakom en stor adidas), och så fanns det en mindre mysig i central park, med fin uteservering. Ett annat tips är att åka upp i Top of the rock, då har man utsikt över stan och framförallt mot empire state building som man då får med på bild ;). Ha en trevlig resa!

    1. Åh, tack för tipsen! Besökte Le Pain Quitidien när jag var i Paris i höstas och jag håller med dig – det är verkligen en fantastisk kedja! 🙂 Ska absolut besöka den (och Top of the rock) när jag är i New York 🙂

  2. Ett tips är att åka upp i ”Top of the rock” i Rockefella center, där får man fina kort och du får kort på Empire state building istället för att vara uppe i det 🙂 Från Rockefella center har man fantastisk utsikt över central park bla. Dock var jag där 2007 så det var ju ett tag sedan men jag tyckte det var smart då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg