Att visa en del av mitt hem.

 
 

Vet att en del är sugna på att se mer hur jag bor. Är man inkvarterad i en etta finns det ju inte många rum att visa. Men jag tänker att vi börjar med vardagsrummet, så får ni i alla fall en liten inblick.

 
 

vardagsrum 046

 
 

Då så. Så här ser det alltså ut när man kliver in i vardagsrummet, sett från hallen. Vardagsrummet är väl det rum som ständigt är i förändring på något sätt. Senaste tillskottet är tavelväggen bakom soffan där jag sakta men säkert fyller innehållet i ramarna och där en gammal vit spegel (fyndad på secondhand) fick spraymålas i guld under påskhelgen.

Soffan är från Soffadirekt och köptes när jag flyttade in i lägenheten (drygt 2 år sedan) och är lika fin än idag. Vägglampa, drinkvagn och soffbord är köpt på auktion och taklampan är en gammal lampskärm som jag limmat fast några snäckor på.

 
 

vardagsrum 047

 
 

Om man kliver bort dit drinkvagnen står och blickar ut över andra sidan ser ni min favoritvägg just nu i lägenheten. Målad med Kalklitir (Lute Primo) och på denna vägg ryms lite praktiska saker. Tv:n, ett väggskåp med förvaring och ett bord där jag lägger datorn och samlar lite fina stilleben. Borta i hörnet hänger en slinga Iris Lights och bidrar med mjukt sken såväl under sommar- som vinterhalvåret.

 
 

vardagsrum 049

 

vardagsrum 048

 
 

Här ser ni en bättre bild på tavelväggen. Ramarna kommer från IKEA och de flesta posters är från Desenio. Kuddarna är blandat med märken som PB Home och Design By. Även en fårskinnspläd från IKEA får vara med på ett hörn.

Från vardagsrummet leder också dörren till den inglasade balkongen. 8m2 ren och skär kärlek där jag tillbringar det mesta av tiden mellan mars-oktober.

 
 

vardagsrum 050

 
 

Här ser ni en bild tagen från andra hållet (där jag står ute på balkongen). En bild där vardagsrummet leder till hallen och i vänster i bild skymtar ni även sängen som är platsbyggt och passade helt perfekt i sovalkoven. Träbänken är gammal och den har jag fått av min far. Urnan i lera är av märket Affari.

 
 

Ja,

 

Nu har ni fått en liten inblick i min etta. Trodde först det skulle kännas instängt att bo så ”litet”. Men fy tusan vad jag älskar denna lägenhet alltså och de där 40 + 8 kvadratmeterna känns alldeles lagom.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att visa en del av mitt hem.

  1. Åh så trevligt att få kika in och se lite mer övergripande liksom 🙂 Du har en skön och avslappnad stil som jag gillar. Lite egen så där och inte bara som alla andra har. Menar att du är ju så ung men ändå har du en klassisk vuxen stil med mycket personlighet. Fint hemma och en härlig skön stil när det kommer till kläder mm. Ser fram mot ännu mer 🙂 Stor kram från ett underbart soligt Värmland / Alicia

  2. Kul att få besöka dig i ditt hem! 🙂
    Du bor jättefint och jag ser fram emot fler besök i de andra rummen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *