Det där med städhjälp.

 
 

 helpling 001

 

helpling 004

 
 

Nu kommer du säkert tycka att jag är lite snobbig berättade en vän för mig för några månader sedan. Varför då? svarade jag och han fortsatte: för att jag beställt städhjälp. Och då skrattade jag bara och sa att det var det bästa han kunde gjort.

 

Tack vare RUT-avdrag har städhjälpen gått från något ”fint” som bara väldigt rika människor tar hjälp av till något som faktiskt de allra flesta har råd med. I mina ögon handlar beslutet kring städhjälp om prioritering. Att bortprioritera städningen för att ha mer tid över till arbete, familjen eller fritidsintressen utan att tumma på kvalitén om ett rent hem. Idag dyker det upp fler och fler aktörer på marknaden som erbjuder just städhjälp och en av dem är Helpling – ett nytt städbolag som fokuserar på att göra städningen enkel och lättbokad. Självklart kan man också ha regelbunden städning hos Helpling men att kunna spontanboka är bland den bästa egenskapen tycker jag. Ska du till exempel ordna en middag på lördag kväll? Boka städhjälp på fredagen och ha tid över till att planera mat och aktiviteter medan hemmet blir skinande rent.

 
 

 helpling 006

 

helpling 003

 

helpling 002

 

helpling 005

 
 

Att boka städhjälp kostar 120 kronor/timmen och jag tycker det är värt varenda krona när energin inte finns där. Kanske vill du boka regelbunden städhjälp? Eller så vill du vårstäda ditt hem och göra det redo för ljusare tider? Valet är ditt och städhjälp kan också vara en fantastisk present att ge bort till den som inte riktigt tycker att städning tillhör topp-5-i-livet.

 
 

Inlägg i samarbete med Helpling

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Det där med städhjälp.

  1. Varför har du börjat med reklam i samarbete med firmor i din blogg? Är det för pengars eller tjänsters skull? Nyfiken för jag funderar också på reklam i min lilla blogg (Annas lilla).

    1. De företag/personer jag väljer att samarbeta med har produkter/tjänster som jag själv kan stå för och representera. Det är varor/tjänster jag själv väljer och som jag vill hjälpa till med marknadsföringen för. Sedan är ju bloggen också mitt företag och en naturlig del för mig att få inkomst via 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.