Dagens juice.

 
 
juice 003
 

juice 004

 
 

Äpple, morot, gurka och kiwi.

 

Många frågar kring rengöringen av råsaftcentrifugen. Är det krångligt? Nej, krångligt skulle jag inte säga men visst, det är 6 stycken delar som ska rengöras efter användning, men så länge man sköljer rent dem direkt efter användning är det inget krångligt alls. Hacka frukt/grönsaker, gör juice, ta isär och skölj. Det hela går på ca 4 minuter. Och vinsten i att få sin egentillverkade juice är oslagbar.

 

Nu använder jag inte råsaftcentrifugen på vardagarna innan jobb, men på helgerna är det fantastiskt. Du kan dessutom passa på att göra fler juicer på en gång om du vill spara disk. Sedan är det ju en lyx att veta exakt vad juicen innehåller, att kunna experimentera sig fram till nya smaksensationer och att ha chansen att ta tillvara på frukt/grönsaker som kanske sett sina bästa dagar men som fortfarande passar att göra juice av.

 
 

Så,

 

funderar du på en råsaftcentrifug? Slå till!

 
 

Annars då? Jo jag har packat klart och ska alldeles strax köra till hemtrakterna där jag ska möta upp syrran och planera det sista inför resan.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *