Hello from NYC.

 
 
nyc 004


 

nyc 001

 

nyc 005

 

nyc 002

 

nyc 007

 

nyc 006

 

nyc 003

 
 

Vi anlände till ett soligt, 18-grader-varmt och pulserande New York på eftermiddagen lokal tid efter en flygning som gick bra, men innehöll en hel del turbulens mot slutet så att det var nära att den populära papperspåsen åkte fram. Hur som helst gick allt bra och att landa i denna staden och se Manhattan torna upp sig var en enastående syn.

 

Efter vi checkat in på hotellet tog vi oss ut på stan en sväng, åt mat, pratade med trevliga amerikaner och tittade mer upp än ner. Denna stad och dess byggnader, alltså ♥

 
 

Nu har vi trotsat jet-laggen tillräckligt och är tillbaka på hotellet och ska strax göra iordning oss för att krypa ner och se fram emot ytterligare 7 dagar i staden som redan fått mig förälskad.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Hello from NYC.

  1. Ja, dit måste man ju!! Har inte besökt NY men planer finns och suget ökar när man ser bilder o läser andras upplevelse av staden. Var bor ni någonstans vid besöket? Ha en riktigt härlig storstadssemester!

    1. Ja, NY är verkligen en fantastisk stad – hade höga förväntningar men verkligheten slår fantasin alla gånger! Vi bor i Midtown East, på ett hotell som heter Pod 51. Är SÅ himla nöjda med valet av hotell, kunde knappast bli bättre 🙂

      Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg